Studenten Unie Nederland organiseert voor de vierde keer weer een onvergetelijke openluchtiftar aan in Amsterdam. Onze streetiftar zal dit jaar weer plaatsvinden op de IJ-promenade (vlakbij CS Amsterdam) waar we onze mooie herinneringen uit onze iftar van 2017 en 2019 nog eens zullen ophalen.
Met een zacht briesje op onze gezichten, een prachtig uitzicht aan het IJ en een aangename gezellige sfeer zullen wij samen het vasten verbreken bij zonsondergang en daarna gezamenlijk het avondgebed verrichten.

Wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan onze streetiftar, editie 2023 “Ramadan, lighting the path to unity”.

Streetiftar 2023 staat in het teken van bewustwording, eenheid en saamhorigheid. De Ramadan is een maand om bewust te worden van de zegeningen van Allah en die zegeningen te delen met anderen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het een gezegende avond belooft te worden en zien jullie graag aan tafel bij onze iftar!
Tot op 18 april 2023 in sha Allah

Locatie: IJ-Promenade 1
1031 KT Amsterdam

Datum & Tijd:
28 Ramadan 1444/ 18 April 2023
Cultuurstraat: 17:00
Start Evenement: 18:00

Prijs:
Leden: €20
Niet-leden: €27,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Nog Geen lid? Word nu lid via:

Categorieën: Aanmelden