Datum en tijd
10 november 2006 van 18.00 tot 20.35 uur

Plaats
Wildenborch Inholland te Diemen

Gastsprekers

  • Harry van Bommel
  • Ahmed Larouz
  • Lillian Callender
  • Jan van Vliet
  • Yusuf Altuntas

Aantal bezoekers
circa 60 mensen

Beschrijving

In verband met de verkiezingen die op 22 november zal zijn, willen wij met dit debat de mensen wijzer maken en helpen met hun keuze op welke partij zij kunnen stemmen.

SUN heeft in verband met verkiezingen die op 22 november 2006 heeft plaatsgevonden een debat georganiseerd in het auditorium van de Hogeschool Inholland te Diemen. De commissie heeft daardoor een paar vertegenwoordigers van de politieke partijen uitgenodigd. Deze waren van de partijen PvdA, CDA, VVD en de SP.

Nadat de voorzitter zijn welkomstwoord heeft gedaan, konden de gastsprekers zichzelf voorstellen aan het publiek en hun gang beginnen.

De vertegenwoordigers van de politieke partijen kwamen hier om hun standpunten te verduidelijken en eventueel te discusseren over de verschillende stellingen betreft het onderwijs, EU, buitenlandse beleid en over de andere algemene actualiteit.

Vanuit het publiek waren er ook vragen en opmerkingen. Ook zij participeerden degelijk goed. Na een hevige discussie(s) over de stellingen heeft dhr. Yusuf Altuntas een korte toespraak gedaan over Milli Gorus.

Categorie├źn: Studiejaar 2006-2007